Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Detail akce

sobota
8/4
19:00

TTIOT, CHIEF BROMDEN, IONS

Poslední koncert TTIOT v Barráku!

Těšit se můžete na Chief Bromden, se kterými nás čeká jarní tour a progresivní IONS!

TTIOT
Ostravští The Truth Is Out There mají odehráno přes 300 koncertů včetně supportování velikánům jako Killswitch Engage, Bring Me The Horizon, The Qemists a vystoupení v rámci lineupů předních českých festivalů jako jsou Rock For People, Brutal Assault, Colours Of Ostrava nebo Mighty Sounds. Kapela vydala dvě EP a dvě LP z nichž deska All Little Revolutions získala nominaci v cenách Anděl za nejlepší rockové album 2019. Aktuálně TTIOT přichází s novým EP „Crazy“ produkovaným Filipem Vlčkem (John Wolfhooker) a chystají své třetí album.
https://www.ttiot.net/


Chief Bromden
pracují s intenzitou noisových struktur, zběsilých a propracovaných rytmů a citlivých zpěvů v moderním pojetí kytarové hudby. Charakteristickými se pro kapelu staly nepředvídatelné, intenzivní a energické koncerty, kde nezaměnitelná synergie všech členů a jejich zvuková expresivita získávají nový rozměr a prostor. Naživo se kapela představila na větších festivalech Colours of Ostrava, Beseda u Bigbítu nebo Pelhřimovy a zaujala svým debutem Slunovrat (2020). Ten vyšel u spřáteleného labelu Full Moon Forum, stejně jako jejich následné EP Noise Forever (2022). Na úvodní skladbě EP Linen hostuje zpěvačka a kamarádka Lenka Dusilová, obě alba nahrával legendární Amak Golden a vinyl vydal jeden z nejvýraznějších nezávislých českých labelů Korobushka Records. Chief Bromden intenzivně pracují na své třetí nahrávce.
https://chiefbromden.bandcamp.com/
Linen ft. Lenka Dusilová https://youtu.be/5uxFdx0untA

IONS
byl původně sólový projekt kytaristy Jakuba Tirča, na jehož prvním EP "Introspection" hostoval zpěvák Shorty Lago. Jejich spolupráce pokračovala a v roce 2019 vydali debutové eponymní album "IONS“. V 2022 začali koncertovat, vydali singl A Terrible Mistake a po boku kapely Morna odehráli mini tour po českých a slovenských městech. Na rok 2023 plánují vydání druhého alba.
https://ionsband.com/
videoklip 'A Terrible Mistake'

Další program
Ostrava!!!
Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz
Metalshop
GoOut
Rádio Čas Rock
Rádio Čas